Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry

Mukaan toimintaan

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Deltan toimintaan? Tervetuloa!

Jäseneksi liittyminen:

Deltan jäseneksi voidaan hyväksyä Turun yliopistossa matemaattisia tai fysikaalisia tieteitä opiskeleva tai niistä kiinnostunut henkilö. Jäsenenä pääset osallistumaan mm. Deltan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin ja saat alennusta luentomonsiteista. Liittyminen tapahtuu Deltan toimistolla (ks. toimisto) hallituksen päivystysaikoina. Voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi (5€/lukuvuosi), tai ainaisjäseneksi (30€). Ainaisjäsenyys on voimassa niin pitkään kuin käyt ilmoittautumassa läsnäolevaksi kunkin lukuvuoden aikana. Mikäli et pääse toimistolle näinä aikoina, olethan yhteydessä hallitukseen osoitteessa delta[at]utu.fi.

Näin poikkeusaikana jäseneksi liittyminen/ilmoittautuminen tapahtuu vain sähköisesti.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä oheisen lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille seuraavin tiedoin:
Saaja: Delta ry
Tilinumero: FI32 2205 1800 0201 06
Viite: 42275
Summa: 5 €/30 €

Vanhan jäsenen vuosittaisen ilmoittautumisen tai ainaisjäseneksi vaihtamisen voit suorittaa tällä lomakkeella. Vuosimaksun voit maksaa yhdistyksen tilille seuraavin tiedoin:
Saaja: Delta ry
Tilinumero: FI32 2205 1800 0201 06
Viite: 42259
Summa: 5 €/30 €

Infolista:

Deltan infolistalle deltafan[at]utu.fi pääset mukaan jäseneksi liittymisen yhteydessä. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä saa viestejä, voit laittaa viestin asiasta nykysyisen hallituksen viestintävastaavalle. Deltafanin viesteistä kannattaa ainakin katsoa perjantaisin lähetettävä Perjantaiprofetia, jossa on listattu seuraavan viikon tapahtumia.

Toimisto:

Deltan toimisto sijaitsee Quantumin 1. kerroksessa, heti pääovista sisään tullessa oikealla. Toimistolla voit mm. ostaa kahvia ja välipaloja, lainata kirjoja tai vain jutella mukavia kanssaopiskelijoiden kanssa. Toimistolta löytyy myös tenttiarkisto ja hallituksen aloitelaatikko. Hallitus päivystää toimistolla kontaktiopetusviikoilla tapahtumakalenterin mukaisesti, jolloin voit mm. ostaa haalarimerkkejä ja luentomonisteita.

Haalarit:

Haalarit tilataan uusille opiskelijoille orientaatioviikon aikana, mutta mikäli olet jäänyt tilauksesta pois tai liittynyt jäseneksi vasta myöhemmin, voit ostaa haalarit hallituksen päivystysaikoina hintaan 20€.

Hallitus ja toimihenkilöt:

Jos sinulla on kiinnostusta vaikuttaa konkreettisesti Deltan toimintaan ja puuhastella yhdessä muiden kanssa jäsenistön hyväksi, voit hakea Deltan hallitukseen tai toimihenkilöksi. Hallitus valitaan kalenterivuodelle joka syksy yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitus kantaa päävastuun yhdistyksen toiminnasta ja tekee päätökset siihen liittyen. Toimihenkilöt hoitavat hallituksen ulkopuolisia tehtäviä, ja pestit voivat olla myös projektiluontoisia. Vaikka toimihenkilöhaku pidetään pääsääntöisesti kalenterivuoden alussa, uusia toimaripestejä voi ehdottaa hallitukselle myös pitkin vuotta.

Aloite- ja palautelaatikko:

Voit tehdä hallitukselle jäsenaloitteita aloitelomakkeella.

Voit myös antaa palautetta anonyymisti palautelomakkeella.