Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry

Tapahtumat

Illanvietot ja sitsit

Delta järjestää noin joka kuukausi perinteiset opiskelijabileet, sekä muutamat sitsit joka kevät ja syksy. Opiskelijabileet järjestetään usein jonkin toisen ainejärjestön kanssa, ja tutuimpiin Deltan bileisiin lukeutuvat mm. keväiset Heilabileet ja syksyllä pidettävät Pilttibileet uusille opiskelijoille. Sitsit ovat monen opiskelijan suosikkitapahtuma. Delta järjestää vuosittain mm. syyslukukauden päättävät PikoJoule-sitsit. Parhaiten kärryillä kaikista Deltan illanvietoista pysyy seuraamalla Deltan Facebook-sivuja ja Deltafan-sähköpostilistaa.

Ewert Kup

Ewert Kup on lukuvuosittain käytävä urheilullinen osakilpailujen sarja. Kupin aloittaa perinteisesti Delta-regatta, joka kisataan Eevertin päivänä 9.9. Kauden on päättänyt perinteisesti neppis, joka kisataan Wapun aikoihin. Muita perinteisiä lajeja ovat esim. kyykkä, petankki, pöytälätkä, ysipallo, pubitikka, deltalympialaiset, ristinolla ja pikashakki.

Linkki Ewert Kupin wikisivustolle

Seurapeli-illat

Delta järjestää alkoholittoman seurapeli-illan kerran kuukaudessa.  Pelailuaika on neljä tuntia ja mukaan saa ja kannattaa tuoda omia pelejä. Seuraa tiedotusta ja tapahtumakalenteria, sekä varaa aika omaan kalenteriisi.

Lukupiiri

Deltan, TYK ry:n ja Synapsin yhteinen lukupiiri kokoontuu noin kerran kuussa. Luettavat kirjat päätetään yhdessä lukupiirin kokoontumisissa, ja kirjojen skaala vaihtelee aina klassisesta kaunokirjallisuudesta kansalliseeposten kautta kovaan tiedekirjallisuuteen. Lukupiirin kokoontumisiin voi osallistua, vaikka ei olisikaan lukenut (koko) kirjaa: Wikipedia-artikkelillakin pääsee jo pitkälle.

Urheilu

Keille: Asteriskin, Deltan, Digitin, Skandican, Nucleuksen ja TYK ryn jäsenille.
Mitä: joukkourheilulajeja tuttujen tai tuntemattomien opiskelijoiden kanssa!
Missä: Educariumin liikuntasali, Assistentinkatu 5 ja Iskerin liikuntasali, Rehtorinpellonkatu 4.
Milloin: sunnuntaisin klo 11:50-13:50 (Edu) ja tiistaisin klo 14:50-15:50 (Iskeri).
Mukaan: urheiluvaatteet, mielellään sisäpelikengät, juomapullo ja rento asenne!

Liikuntavuoro on jäsenille ilmainen.