d.O.O.m

Hei sinä uusi opiskelijan alku siinä, onnittelut! Ei ainoastaan opiskelupaikan puolesta vaan myös siitä, että olet löytänyt Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry:n nettisivuille!

Yhdistyksemme tarkoituksiin kuuluu sinun etujesi ajamisen lisäksi myös esimerkiksi tutustumisiltojen ja muiden tapahtumien järjestämistä. Erityisesti uusille opiskelijoille tarjoamme opiskeluiden alkutaipaleella useita mahdollisuuksia tutustua kanssaopiskelijoihin; sekä kanssasi aloittaneisiin että opinnoissaan jo pidemmällä oleviin.

Näistä ensimmäisen tarjoamme sinulle jo lauantaina 24.8. kello 16.00 ennen orientaatioviikon alkua d.O.O.m (Diagnostinen orientoituminen opiskelujen maailmaan) tapahtuman muodossa, jolloin sinulla on mahdollisuus ottaa varaslähtö kanssaopiskelijoihisi sekä tuutoreihisi tutustumiseen rennon grillailun ja hengailun merkeissä. Delta tarjoaa makkaraa, maissia ja mahdollisuuden grillata omia eväitä, joten isomman nälän varalta kannattaa varautua ottamalla mukaan omaa purtavaa. Grilliä ylläpitää tilaisuudessa Deltan hallitus, joka koostuu eri vuosikurssien matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoista. Janon varalta kannattaa varustautua omin juomin ja juoman alkoholipitoisuus kuulukoot suljetulle välille [0,100] prosenttia (eli sekä alkoholittomat että alkoholilliset juomat ovat hyväksyttyjä). Mikäli päätät juoda alkoholipitoisia tuotteita, pyydämme sinua juomaan vastuuntuntoisesti sekä muut huomioiden.

Tapahtumaa vietetään yliopistonmäellä Quantum rakennuksen takapihalla sijaitsevalla nurmikolla. Rakennuksen sijainnin kampusalueella löydät tämän linkin kautta etsimällä T7 rakennuksen. Nurmikolle löydät helpoiten nousemalla mäen ylös Hämeenkadun ja Kiinanmyllynkadun risteyksessä, kiipeämällä Tiedonportaita ja kääntymällä Quantum rakennuksen taakse (mikäli saavut isolle aukiolle ja näet vieressäsi kohisevan patsaan, olet noussut hieman liian ylös ja sinun tulee laskeutua portaita yhtä tasannetta alemmaksi).

Jos sinulla on vaikeuksia löytää paikalle, voit olla yhteydessä puhelimitse Deltan puheenjohtajaan Aleksi Korpuaan (040 074 4909), tai tuutorivastaavaan Emilia Kalliokoskeen (040 961 3822). Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta tai muusta opintojesi alkuun liittyvästä ennen orientaatioviikon alkua, voit olla yhteydessä Deltan hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen delta@utu.fi. Vuoden 2019 uusille opiskelijoille on tehty myös Facebook-ryhmä.

Tervetulleeksi sinut toivottaen ja paikalle kutsuen Delta ry:n hallitus.

P.S. Muut yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kello 18.00 alkaen.

2 Trackbacks

  • […] KupSeurapeli-illatUrheiluPotenssiUudelle opiskelijalleOrientaatioviikon ohjelma 2015d.O.O.mTuutoritYhteystiedotDeltawikiIn English « Deltan perinteinen kevätsauna […]

  • By d.O.O.m 22.8. on 19.8.2015 at 06:21

    […] KupSeurapeli-illatUrheiluPotenssiUudelle opiskelijalleOrientaatioviikon ohjelma 2015d.O.O.mTuutoritYhteystiedotDeltawikiIn English « Ensimmäisen viikon ohjelma uusille […]

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.

  • Hurraa!

    Löysit "Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry:n" :)