Tuutorit

Matematiikan tuutorit

Amanda Myntti


Amanda on yleisnero askartelija, joka pitää tequilasta ja tiskaamisesta. Amandaa yritettiin estää ajamasta pyörällä humalassa, mutta lähti kyseisellä kaksipyöräisellä karkuun. ”Misä mun lompakko on ?” kertoo jotain joukon nuorimmasta tuutorista. Kuitenkin lähempänä Amandan oikeaa olemusta ovat alkulukuparit, joiden erotus on 6(eng. ”sexy prime”).

Emilia Kalliokoski


Emilia on Laurin piltti. Tämä fakta on relevantti erityisesti Emilian pilteille, joista tulee Laurin lastenlapsia ja näin ollen osa Laurin dynastiaa. Emilian toteemieläin on siiderivalas. Emilia on korttipelimestari ja hallitsee pornotähdet. Lisäksi hän pitää tequilasta ja Lynkystä. Emiliaa kuvaa parhaiten nollalla jakaminen.

Helena Lähde


Helena jumppaa, tykkää kulttuurista ja rakastaa matkailua. Hän on käynyt muun muassa Guatemalassa. Helena on Paimiosta, mistä löytyy liukasajorata, ABC, entinen keuhkosairaala… Helena on kuin itseisarvo, sillä hän etsii aina kaikesta jotain positiivista. Helenalla o addiktio kenkiin ja hänen mottonsa on ”life is short, buy shoes”.

Henri Anttila


Henri eli Henkka on kovasti hommia vääntävä vanhus, joka halusi hakea tuutoriksi, muttei kehdannut ennen kuin tuli viesti, että hakijoista on pulaa. Henkka on Delta ry:n puheenjohtaja ja rakastaa opettamista. Vapaa-ajallaan Henkka harrastaa photoshoppausta. Hänen reviiriään on Lynkyn narikka. Henkan mielestä supervoimista paras on pedagoginen katse.

Jessica Nummelin


Jessica on himolenkkeilijä Ukista. Hänen mielestään pilkunviilaaminen on turhaa. Kahvi toisaalta on varsinkin aamuisin ihan must juttu. Jessican lemppari on Tsebysovin epäyhtälö. Pilttisyksynään Jessica kävi kahdesti viikossa Lynissä jouluristeilyyn asti, josta sitten pitikin toipua kuukauden verran.

Juho Kyyrönen


Juho on kotoisin Kajjjaanista ja hänellä on hieno nallepaita ja mahtava ananasreppu. Juho on kova vapaaehtoistyöntekijä. Hän yrittää parantaa maailmaa muun muassa tavoitteenaan Quantumin positiivisin tervehdys. Ultimaattinen tavoite on suorittaa se molemmilla käsillä. Juho on harrastanut skeittausta ja häntä kuvasi ennen paraabeli. Nykyään Juho on rampa ja muistuttaakin enemmän vakiofunktiota.

Ilona Helenius


Ilona on allerginen vähän kaikelle, näyttää 9-vuotiaalta ja pukeutuu kuin päiväkotilapsi. Joskus häntä luullaan myös 14-vuotiaaksi(esimerkiksi Jokke Jokijunassa ja Stadiumissa). Ilona asuu omakotitalossa ja harrastaa perunanviljelyä takapihallaan. Lievästi tilastoista kiinnostuneena Ilona on seurannut netistä sähkön- ja vedenkulutustaan. Ilona on myös hyvä leipomaan.

Lauri Heinonen


Laurin dynastiaan kuuluu kolmannes matematiikan pilteistä ja hänellä on Deltan kauneimmat hiukset sekä aivan timanttiset jutut. Häneltä kannattaakin kysyä, olisiko hänellä tarinaa kerrottavanaan. Kun muut laittavat todistuksen perään neliön, laittaa Laurin timantin(onhan se ihan helvetin timanttinen todistus). Laurin elämän suuri rakkaus on keskeinen raja-arvolause., mutta myös aste-nulliniteettilause on aika kiva. Laurin tarinankerrontalahjoista huolimatta edes Jehovan todistajat eivät halua jutella hänen kanssaan.

Marsi Suuripää


Marsi on myös relevantisti Laurin piltti ja tuottaa tälle Emilian tapaan lisää jäseniä dynastiaan. Marsi on discotanssin Suomen mestari. Hän lisäksi tutustutti muut tuutorit hiiripelin jännittävään maailmaan. Opiskelun lisäksi Marsi on välillä valelääkäri TYKSissä ja diagnosoi kaikille kuoleman.

Mikko Jaskari


Mikolla on paljon inttijuttuja ja keltaiset renkaat muistuttavat häntä telamiinoista. Matemaattisista käsitteistä Mikko kokee epäoleellisen integraalin omakseen. Hänen toteemieläimensä on Wasted Springer Spaniel, josta tuskin on apua Mikon geokätköilyharrastuksessa.

Fysiikan tuutorit

Joni Suominen


Jonilta tulee juttua helvetisti ja hänellä on kommentti kaikkeen. Joni harrastaa karatea ja frisbeegolfia. Lisäksi hän on fanaattinen Euroviisufani. Deltan hallituksen Amanda hajotti Jonin kahvikupin. Jonia kuvaa kuulemma parhaiten epätarkkuusperiaate. Hän saattaa tietää missä on, muttei mihin on matkalla tai toisin päin. Joululahjaksi Joni toivoo pumpattavaa Barbaraa.

Marihelen Tikander


Marihelenillä eli Maukalla on ihana Nipsu-koira ja takkuinen peikkotukka. Maukka on rehti ja melkein stadilainen. Siksi onkin luonnollista, että hän pelkää teletappeja. Maukkaa kuvaa tunneloituminen, sillä hän ilmestyy aina johonkin tietämättä miten sinne päätyi. Kerran hän jopa haki Kreikan lippuja Galileista keskellä yötä.

Matilda Sipilä


Matilda on sotilasarvoltaan korkein tuutori ja on sen vuoksi viettänyt puoli vuotta herättelemällä Ilonan veljeä. Siviilissä Matilda on kylttyyrihistoriaa rakastava posteljooni. Hän on lukenut Koraanin ja aika monta muuta kirjaa. Matilda soittaa myös huilua.

Olli Lintu


Olli on salaperäinen Z-potentiaali, joka pelaa Haloa ja pelkää koiria. Olli haluaa pelastaa maailman, mutta muut pelastavat Ollin tämän juomien loppuessa aina kesken. Olli kyselee viimeistään toisella luennolla ”Entä jos tästä ei ymmärrä mitään?”.

Oskar Tuomi


Oskar eli Osku on postimies ja ääretön potentiaalikuoppa. Osku päätyi fysiikalle, koska ei ole vielä kirjoittanut bestselleriä. Hän ei myöskään omista Crasheja. On Osku silti saavuttanut elämässään jotain, sillä hän on voittanut mölkkygolfin mm pronssia.

Sini Toivola


Erona moppiin: vain toisella sujuu siivous ja moppi on sentään edes sininen. Sinillä on nimestään huolimatta punaiset hiukset eikä hän juurikaan käytä housuja. 100% kerroista, kun joku on Lynissä, myös Sini on Lynissä. Sini on kaikkien muiden mielestä niiiiin positiivinen ja maailman ihanin ihminen. Omasta mielestään hän on joku lause, joka vaan keksittiin, mutta kukaan ei tiedä miksi se toimii.

Kirjoita kommentti

You must be logged in to post a comment.

  • Hurraa!

    Löysit "Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry:n" :)