Deltatiimi

Deltatiimi on matematiikan ja tilastotieteen laitoksen, fysiikan ja tähtitieteen laitoksen, tiedekunnan opintotoimiston ja Delta ry:n yhteinen keskustelukanava. Tiimi mahdollistaa säännölliset keskustelut opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä matalalla kynnyksellä.

Tilaisuuksia järjestetään pääsääntöisesti kahden viikon välein opetusviikkojen aikana ja opiskelijoiden puolta pitävät Deltan edunvalvontavastaavina toimivat hallituksen jäsenet sekä toimihenkilöt. Tiimi käsittelee kaikkia pinnalla olevia asioita, joita eri tahoilla on mielessä. Tällaisia asioita voivat esimerkiksi olla joihinkin epäkohtiin puuttuminen tai erilaisten kehitysehdotusten ajaminen, mutta kaikkia muitakin mahdollisia asioita voidaan käsitellä.

Ota yhteyttä tai tule paikalle!

Deltatiimin tarkoitus Deltan näkökulmasta on tietenkin viedä opiskelijoiden ajatuksia eteenpäin ja keskustella niistä. Mikäli sinulla on jokin asia, josta haluaisit tiimissä puhuttavan, niin ota yhteyttä edunvalvontavastaaviin. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai vaikka suoraan hihasta nykäisemällä. Mikäli haluat itse osallistua tiimin tapaamiseen, niin sekin onnistuu, mutta varmistathan asian ensin edunvalvontavastaavilta.

Edunvalvontavastaavat vuonna 2019:

Mikko Jaskari

Matematiikan opiskelija ja hallituksen jäsen edunvalvontavastaavan toimessa. Huolehtii Deltatiimissä erityisesti matematiikan ja tilastotieteen laitoksen opiskelijoita koskevien asioiden käsittelystä.

mikko.m.jaskari@utu.fi
_______________________________________________________________________________________________________

Aino Tuomola

Fysiikan opiskelija sekä fysiikan ja tähtitieteen edunvalvontavastaava. Huolehtii Deltatiimissä erityisesti fysiikan ja tähtitieteen laitoksen opiskelijoita koskevien asioiden käsittelystä.

aino.ma.tuomola@utu.fi