Deltan vuosijuhlaviikko

Turun yliopiston matemaattisten ja fysikaalisten tieteiden opiskelijoiden yhdistys Delta ry viettää tänä syksynä 40-vuotis juhlapäivää 9.11. Tämän kunniaksi vietetään vuosijuhlia lauantaina 5.11 ja lisäksi Delta järjestää jäsenistölleen monenmoista tekemistä pitkin viikkoa.

Maanantai 31.10. klo 18 Lauluiltama Proffan Kellarissa. Kabinetissa kajahtaa kun deltalaiset avaavat äänijänteensä ja laulavat läpi suosikkikappaleitaan esimerkiksi laulukirjastaan Pikku-Deltasta. Paikanpäällä myydään kyseisiä laulukirjoja 8 € kappalehintaan.

Tiistai 1.11. klo 17 Deltalympics. Quantumissa kisataan kuudessa eri lajissa ja parhaat palkitaan. Joka lajissa kaikilla osanottajilla on voittomahdollisuudet, joten älä epäröi osallistumistasi.

Keskiviikko 2.11. klo 16 Tanssiharjoitukset Turkusalissa. Koska tanssit ovat perinteinen osa vuosijuhlia, tarjotaan vuosijuhlaan osallistuville mahdollisuus hioa askeliaan ja virkistää muistiaan perinteisten tanssien osalta.

Torstai 3.11. klo 15 Ansiolahjojen jakaminen Quantumin aulassa. 40 vuoden aikana Deltassa on toiminut suuri määrä ihmisiä, jotka ovat omalla panoksellaan tehneet järjestöstämme sellaisen, mitä se nyt on. Nyt heitä on aika kiittää ja palkita sekä nauhoilla että pinsseillä. Tilaisuudessa on lisäksi kahvitarjoilu.

Viikko huipentuu lauantaina pidettäviin vuosijuhliin. Tervetuloa juhlistamaan 40-vuotista taivalta näihin tapahtumiin!

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.