Pilttisitsit 22.9.

Pilttisitsit on Deltan vuotuinen tapahtuma joka on tarkoitettu pilteille sekä pilttien tuutoreille. Sitsit on akateeminen pöytäjuhla jossa lauletaan, syödään ja juodaan. Mikäs sen parempi tapa tutustua muiden pilttiryhmien piltteihin?

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 12.9 klo 17:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 14.9 klo 12:00. Sitsit ovat torstaina
22.9 klo 18:00 t-talolla.

Sitsien hinta on 15 euroa alkoholittomana ja 17 euroa alkoholillisena (sisältää 2 snapsia, punssin ja 2 ruokajuomaa joissa vaihtoehtoina olut/omenasiideri/päärynäsiideri ).
Molemmat hinnat sisältää alku-, pää-, ja jälkiruuan.
Jos haluat lisää juotavaa alhaalla on lista saatavilla olevista lisäjuomista (Ei omia juomia!!!).

Lisäjuomat:
-Olut 2e
-Omenasiideri 2e
-Päärynäsiideri 2e
-Valkoviini 7e (pullo)
-Punaviini 7e (pullo)
-Snapsi 1e

Pukukoodi on miehillä tumma puku naisilla vastaava.

HUOM! Teille lähetetään vahvistus viesti keskiviikkona, jossa on Deltan tilinumero ja maksuohjeet jos viestiä ei tule olit liian hidas ja et mahtunut.

Tervetuloa sitsailemaan!

Ilmoittatutuminen: https://goo.gl/forms/pQy0ZsdjDqjrhNRI3

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.