Deltan perinteinen kevätsauna 27.5.

Tervetuloa Deltan perinteiselle kevätsaunalle!

Vappu on ohi ja pian saapuu kesä, jonka mukana saapuu myös Deltan kevätsauna. Tänä vuonna Deltan kevätsauna on 27.5. Turilassa eli Turun Rikospoliisien kesäkotiin Ruissaloon. Illan aikana luvassa grillauspuuhia, pelailua, hengailua yhdessä ja saunomista. Omat eväät ja juomat ovat sallittuja ja toivottuja mukaan 🙂 Grillausmahdollisuus paikanpäällä.

Paikalle saa saapua klo 17:00 jolloin alkaa hallituksen kevään viimeinen kokous. Illan päätteeksi, jos Turilasta ei jaksa lähteä kotiin, on mahdollista jäädä yöpymään paikan päälle. Makuupussi ei ole huono idea, jos aijot jäädä yöksi.

Turila sijaitsee Ruissalossa ja Turun keskustasta pääsee linja-autolla 8 oikeaan suuntaan ja Honkapirtin pysäkiltä tarvitsee kävellä enää noin 500 metriä saunalle. Muistakaa vain kävellessänne, että aina risteyksissä kääntyy vasemmalle. Jos olet autolla liikkeellä, niin tarkempi osoite on Albert Ravilan Raitti 60. Autolla liikkuessa kannattaa kuitenkin muistaa, että parkkitilaa on rajoitetusti, joten kannattaa järjestää kimppakyytejä mikäli mahdollista.

Facebook tapahtuma

This entry was posted in Hyvinvointi, Tapahtumat and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Paluuviitteen URL.