Deltan Kopo-ilta TYYn saunalla 31.3.2014

Hei kaikki tiedonjanoiset opiskelijat!

Oletko opiskelujesi aikana miettinyt, miksi asiat menevät niin kuin menevät? Miksi on käytävä juuri ne tietyt kurssit? Kuka asioista päättää? Miksi pitää olla Tyyn jäsen? Entä onko opiskelijoilla yhtään sananvaltaa?

Nyt saat kaikkiin näihin ja moneen muuhun asiaan vastauksen tiistaina 31.3, kun saavut Deltan järjestämään Kopo-iltaan Tyyn saunalle. Paikalle saapuu Hybridiaanin edustaja kertomaan syksyn edustajistovaaleista. Lisäksi saat tietoa siitä, miten voit päästä hallopediksi (hallinnon opiskelijaedustajaksi), tiedekunnan johtokuntaan tai laitoksen koulutuksen kehittämisen työryhmiin, ja mistä asioista niissä päätetään. Paikalla on Hybridin edustaja koko illan. Tyyn hallituksen edustaja kertoo puolestaan omasta matkastaan Tyyn hallitukseen ja siitä, mitä kaikkea Tyyssä voi tehdä sekä, mitä kaikkea Tyy tekee. Lisäksi tarjolla on tietopaketti opintotuesta ja sen jatkuvista muutoksista! Koko Deltan hallitus on myös paikalla koko illan ajan.

Saunalle voi saapua klo 18.00 alkaen, ohjelma alkaa n. klo 18.30. Ilta etenee rennosti hengaillen ja yllä mainittujen henkilöiden pienillä puheenvuoroilla. Kalvot ja tykit on suosiolla jätetty pois, joten luennointia ei tarvitse pelätä. Puheenvuorojen pitäjät jäävät saunalle pidemmäksikin aikaa, joten voit jäädä kysymään heiltä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Jos vaikuttaminen ei ole se sinun juttusi, tule kuitenkin paikalle vain hengailemaan ja tutustumaan muihin opiskelijoihin! Sauna on koko illan päällä ja pöydät notkuvat mitä maukkaimpia tarjottavia. Jos olet aikeissa tulla ja sinulla on ruoka-aineallergioita, laita viestiä
makrnie@utu.fi, niin sinullekin varataan maittavaa tarjottavaa (ilmoittautuminen ei ole sitova). Jos saunaan mielit, otathan oman pyyhkeen ja saunajuomasi mukaan. Kaveriakin kannattaa vetäistä hihasta!

Nähdään tiistaina Tyyn saunalla!

This entry was posted in Tapahtumat and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Paluuviitteen URL.