Kevään Kaljaviesti 25.3.2015

Kyllää! Nyt on taas sen aika
Delta (feat. Statistika) ja Synapsi järjestävät taas yhdessä kevään kaljaviestin.

Kaljaviestissähän on tarkoituksena kasata 4-10 hengen joukkue, keksiä sille hyvä teema ja kiertää Turun baareissa suorittamassa hassun hauskoja rasteja. Parhaiten suoriutunut joukkue palkitaan jatkobileissä.
Kannattaa siis suoriutua loppuun asti eikä jäädä matkalle nyhjöttämään, vaikka kuika luulisi, että kunto pettää.

Kyseinen rankka (urheilu)tapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.3. ja lähtö tapahtuu klo 18.00 alkaen tutusta paikasta eli Proffan kellarista.
Kierrokselle osallistuminen maksaa 2€ ja hintaan sisältyy jatkobileinä toimivien Heilabileiden merkki ja tietysti sisäänpääsy bileisiin.

Jatkot pidetään Night Club Marilynissä, jonka ovet aukeavat klo 22.00.
Mikäli kiertäminen ottaa liiaksi kunnon päälle, mutta haluat silti päästä reivaamaan baariin, maksaa lippu ovelta vaivaiset 3€.

Mitä: Kaljaviesti
Missä: Lähtö Proffan kellarista, jatkot Lynissä
Milloin: ke 25.3. lähtö klo 18.00 ja jatkot klo 22.00
Miksi: No miksei?

Linkki facebook-tapahtumaan

This entry was posted in Bileet, Sekalaiset, Tapahtumat and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Paluuviitteen URL.