Seniorisitsit 7.11

Tänä syksynä Delta ry järjestää jäsenistölleen Seniorisitsit! Sitsit ovat vastine pilttisitseille, jotta myös jo akateemisesti varttuneemmat pääsevät mukaan sitsitunnelmaan. Toki mukaan mahtuu muutama pilttikin.

Seniorisitsit pidetään torstaina 7.11 klo 18.00 alkaen. Ilmoittautuminen käynnistyy Deltan toimistolla keskiviikkona 16.10 klo 12.00 ja päättyy keskiviikkona 30.10. Sitsi-ilmossa on viikon 42 voimassa kiintiöt senioreille (opiskeluvuosi >1) sekä niille pilteille, jotka eivät mahtuneet pilttisitseille. Viikolla 44 jäljellä olevat paikat täytetään tiistain 29.10 päivystyksestä alkaen ilmottautumisjärjestyksessä.
This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Paluuviitteen URL.