Kaljaviesti 17.10.

Deltan Kaljaviesti tulee taas. Lähtö on tuttuun tapaan Proffan Kellarista klo 18.00 alkaen. Jatkot pidetään Marilynissa, jossa ovet aukeavat klo 22.00.
Kiertäjiltä veloitetaan 2€, joka sisältää jatkot. Pelkät jatkot taas kustantaa 3€.

Deltan kaljaviestissähän on tarkoituksena kasata 4-10 hengen joukkue, keksiä sille hyvä teema ja kiertää Turun baareissa suorittamassa hassun hauskoja rasteja. Rasteilla parhaiten suorituneet voittavat palkintoja ja voittajajoukkueen jäsenet saavat Kaljaviestin voittajan haalarimerkin.

This entry was posted in Sekalaiset. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Paluuviitteen URL.